На 39 години почина една от най-известните руски блогърки и

...
На 39 години почина една от най-известните руски блогърки и
Коментари Харесай

Кожа и кости: Диета на семена и плодове уби известна веганка

На 39 години умря една от най-известните съветски блогърки и вегани Жана Самсонова. Тя е издъхнала в Малайзия, като към този момент се беше трансформирала в кожа и кости.

Блогърката се хранеше единствено със сурова храна, като през последните пет години яде единствено плодове.

Момичето попаднало в реанимация в Малайзия, само че заради към този момент

необратимото разрушение на вътрешните органи не било допустимо да бъде избавено.

Известно е, че Жана е родена в Казан, Русия, само че преди 15 години тя напусна родния си град и от този момент живее в разнообразни страни по света с туристическа виза.

Момичето прекара по-голямата част от времето си в Азия, наемаше къща и печелеше спомагателни пари, предава Супер.ру. Освен всичко друго, тя беше диджей, готвач във вегетариански кафенета, преподаваше йога и правеше разтривки.

Самсонова беше на диета към 10 години и в случай че първоначално си разреши да включи малко риба и млечни артикули в диетата си, то

през последните години в менюто й останаха единствено плодове и семена. 

Жана вярваше, че яденето на скотски мазнини е нездравословно и е изпълнено с хронични болести. Тя виждаше диетата със сурова храна като метод за пречистване на тялото от отрови. 

И тя показа своите достижения и мисли:

“През последните 4 години диетата ми беше единствено с плодове, слънчогледови кълнове, плодови смутита и сокове. Стигнах до това равнище едвам след пет години на напълно сурова веганска диета. 

Виждам по какъв начин моето тяло и ум се трансформират всеки ден. Обичам новото си аз и в никакъв случай не се връщам към навиците, които използвах. 

Много ми става тъжно, когато видя множеството от моите връстници. Нездравословната храна ги кара да наподобяват доста по-стари от възрастта си. Те страдат от хронични болести, изцяло изгубили същността на живота. ”

Но пък са живи, прибавяме от Lupa.bg.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР