Този филм е чиста злонамерена клевета, не би трябвало да

...
Този филм е чиста злонамерена клевета, не би трябвало да
Коментари Харесай

Отива ли на съд Мария Бакалова?

" Този " филм " е чиста злонамерена клюка, не би трябвало да види бял свят и даже не заслужава място в секцията за филми, непосредствено излезли на DVD. Трябва да отиде в кофата за отпадък ", разяснява основният представител на екипа на Доналд Тръмп - Стивън Чунг, в изказване за Variety. От екипа споделиха още, че ще заведат дело против основателите и участниците в лентата " Стажантът " / " The Apprentice " /, чиято премиера мина с голям триумф неотдавна в Кан.

Означава ли това, че и изпълнителката на основната роля във кино лентата - Мария Бакалова, която се превъплъщава в Ивана Тръмп, първата брачна половинка на някогашния американски президент, ще бъде измежду дадените под съд, остава към този момент въпрос без отговор. Според родни специалисти в седмото изкуство обаче надвисналата над главата на " нашето момиче в Холивуд " заплаха, била напълно действителна.

" Стажантът " наблюдава историята на произхода на Тръмп като упорит млад бизнесмен през 70-те и 80-те години на предишния век в Ню Йорк. Филмът стартира с обръщение, че въпреки всичко че доста от събитията в него са измислени. В една от по-смущаващите подиуми във кино лентата Доналд Тръмп изнасилва брутално Ивана. В сцената тя закачливо подарява книга на брачна половинка си за преимуществата на женския оргазъм. Незаинтересован, Тръмп отвръща на жена си, че към този момент не я притегля полово. Двамата стартират да се карат и той я хвърля на пода. Докато гневно е от горната страна й, се подиграва: " Това ли е твоята G точка? Намерих ли я? ".

Режисьорът на лентата Али Абаси съобщи, че е избрал да направи филм " за света " посредством история за Доналд Тръмп, тъй като " няма по-хубав преносен метод, с който да се оправим с надигащата се вълна на фашизма ".

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР