Юридическият екип на бившия президент Тръмп трябваше да призове бивш

...
Юридическият екип на бившия президент Тръмп трябваше да призове бивш
Коментари Харесай

Ключов свидетел на Тръмп бе отстранен, след като строгите решения на Мърчан разкриха какви биха били неговите показания

Юридическият екип на някогашния президент Тръмп трябваше да призове някогашен комисар на Федералната изборна комисия да свидетелства в Делото Ню Йорк против Тръмп, само че показанията на специалиста не бяха изслушани, откакто председателстващият арбитър ограничи обсега на това, което той може да разисква пред журито.

" Съдия Мърчан толкоз ограничи моите показания, че отбраната реши да не ме вика. Елементарно е съдията да инструктира правосъдните заседатели по отношение на закона, тъй че разбирам неговото отвращение, " някогашният комисар на FEC Брадли Смит разгласява в X понеделник.

" Но федералният закон за изборната акция е доста комплициран. Дори Антонин Скалия – много интелигентен човек, даже и вие да го ненавиждате – един път сподели, че „ този закон [за финансирането на кампанията] е толкоз комплициран, че не мога да схвана Представете си правосъдни заседатели при положение на отговорност за продукта, който се пробва да разбере дали една комплицирана машина е била проектирана повърхностно, въз основа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР