На 31 октомври Борисовата градина ще се превърне в най-страховитото

...
На 31 октомври Борисовата градина ще се превърне в най-страховитото
Коментари Харесай

Не пропускай HALLOWEEN в Борисовата градина

На 31 октомври Борисовата градина ще се трансформира в най-страховитото място в София. Спортна зала " София " ще играе ролята на къща, обладана от духове, а околната гора ще крие мистични изненади. Тази година YALTA CLUB още веднъж са се погрижили за подобаващата атмосфера на годишното си Halloween празненство и подканват всички почитатели да проявят креативност с избора си на костюм, с цел да може събитието да доближи цялостния си капацитет и да бъде оптимално вълнуващо. Зад пулта на обладаната от духове къща ще застанат любимецът на българската аудитория Paco Osuna, дуото Solardo, откритието на Richie Hawtin Fabio Florido и резидентът на YALTA CLUB Liubo Ursiny.

Дали мистичната гора и обладаната от духове къща ще смразят кръвта ни, ще разберем на следващия ден. Ясно е обаче, че уредниците ще ни потопят в един по-страховит свят, в който разнообразни създания ще бъдат обединени, най-много от мощната и качествена електронна музика. Зад пулта на Спортна зала " София " ще забележим топ актьори от международната сцена, които ще забавляват гостите до сутринта. Тъмните, дълбоки звуци на Osuna, който публиката обожава, ще бъдат повече от подобаващи за концепцията на събитието. Бързоразвиващото се английско техно дуо Solardo ще покаже най-хубавото от себе си в един сет, а резидентът на именитите празненства ENTER Fabio Florido ще раздруса вечерта на 31 октомври със характерното си техно звучене.

Вечерта на Halloween ще бъде открита от Liubo Ursiny. Както традицията повелява, костюмите са неизменима част от Halloween празненствата на YALTA CLUB. През последните 3 години почитателите стават все по-оригинални, като показват забележителни, добре изпипани и в действителност впечатляващи плашещи облици. В тази връзка уредниците приканват всички да станат част от най-ексцентричното събитие на годината, като заложат на костюма си, с който да разбунят всички духове в обладаната къща. Началото на празненството в Спортна зала " София " на 31 октомври е от 22:30 часа.

Най-страховитото празненство в годината ще предложи към този момент обичайната за YALTA CLUB и Mastercard ® страшна опция – всеки, който заплати билета си за Halloween Haunted House party с Mastercard ®, ще получи неповторима звезда-значка, с която да стане част от специфичната стратегия нa YALTA CLUB и Mastercard ®. За да научите повече за нея, запазете касовата си записка и попитайте промо екипа на специфичния MasterBar, на който ви чакат предизвикателните коктейлни оферти на нашите бармани, както и 10% отстъпка за всяка поръчка, платена с Mastercard ®. Не забравяйте, че можете да употребявате безконтактната си Mastercard ® и на VIP питейните заведения на събитието, а в специфичния Dare to be scared ъгъл на Mastercard ® ще имате скъпата опция да преживеете най-големия си боязън по този начин, както не сте и подозирали.

Билетите за Halloween 2017 са в продажба в OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.bg.

Събитието е неразрешено за лица под 18 години!

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на формалната страница в Фейсбук, както и на yaltaclub.com.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР