На 30 октомври се проведоха първите Eleven Famous Awards, които

...
На 30 октомври се проведоха първите Eleven Famous Awards, които
Коментари Харесай

Избраха Глория за Музикален идол на България

На 30 октомври се организираха първите Eleven Famous Awards, които събраха на едно място едни от най-популярните и обичани звезди от родния елит. За някои от тях статуетките бяха първите в живота им, други – прибавиха по още едно украшение към сбирката си.

Най-проспериращ млад ПР на 2018 е амбициозният Християн Гьошев, който зад тила си има редица сполучливи планове и събития. Той бе в компанията на хубавицата Вероника Стефанова, която взе статуетка за Мис на 2018.

Блондинката се появи в стилна вечерна рокля, която прикриваше наедрялото й коремче. Само след четири месеца тя ще стане майка. Джулиана Гани се появи с шармантен гащеризон отрупан с камъни, както и непокътнатата й марка – голямо деколте.

Тя и приятелят й Илиян Найденов завоюваха премията за Двойка на годината. Поп сензация несъмнено е за младата вяра на българската музика Симона Загорова, която потегли по напълно друг музикален път от известната си майка Глория.

Актуалната Диона пък гордо театралничи със статуетката за Рап сензация, връчена й персонално от притежателя на клуб Eleven Стоян Арсов. Рап реализатор пък се присъди на единственият българин, който прави същински рап, повлиян от живота си в Америка. Това е DEE, само че изненадващо на сцената от негово име се качи Зорница Линдарева.

Тя разгласи, че татуираният рапър е в чужбина, само че тя е най-близкият му човек и с наслада ще му съобщи статуетката. Освен гласови данни в музикалния бизнес е от изключително значение и визията. Без конкуренция статуетката за Певица с най-секси тяло се присъди на Татяна, която неотдавна се занимава и с правенето на хранителни и подготвителни режими на девойки, които желаят да наподобяват на нея.

Всеки от наградени получи подарък парфюм от Refan, а всички присъстващи имаха удоволствието да опитат новбата минерална вода на България- Драгойново и екзотичното синьо вино Pasion Blue. Най-добър DJ и водещ е Цеци Лудата глава, който моли към всички звезди на събитието да бъдат по-добри, да оказват помощ на хората в потребност и да спрат с превземките си.

Посланик на българската хубост зад граница несъмнено се присъди на Катрин Вачева, която има зад тила си 15-годишна сполучлива кариера като модел, както и запаметяващи се участия в няколко риалити формати. Статуетката й бе връчена от Евгени Боянов – управител на огромната актриса Стоянка Мутафова. Кристиян Кирилов, по-познат като Митко от София денонощно, прибави към сбирката си от награди и такава за Актьор на годината.

Безспорно най-аплодиран се оказа гримьорът на годината Валентин Кулагин, който смъкна всички маски на звездите във ВИП Брадър. Той потвърди, че няма еднакъв в четките и напълно справедливо работата му бе материализирана в красива стъклена статуетка.

Софи Маринова бе възпрепятствана и не съумя персонално да получи премията си за Най-добро осъществяване онлайн, само че в най-скоро време ще бъде в нейните ръце. Пред уредниците тя изрази своята признателност и съобщи, че постоянно ще демонстрира почитание към своята аудитория с пеене онлайн.

Емилия и Илиян са артистите на 2018 година И двамата показаха сполучливи планове за към този момент отминаващата година и напълно справедливо са удостоени с най-големите оценки на вечерта. Двамата не се стърпяха и хванаха микрофона, с цел да изпеят по две от настоящите си части, с които подвигнаха гостите на крайници.

След дългогодишна и сполучлива работа Глория напълно предстоящо бе провъзгласена за Музикален кумир. „ Толкова години съм на сцената и смятах, че няма към този момент да получавам награди. Но ето, че вие ме изненадахте прелестно “, бяха първите думи след награждаването на певицата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР