На 30-годишния Валентин Михайлов, за когото се смята, че е

...
На 30-годишния Валентин Михайлов, за когото се смята, че е
Коментари Харесай

Румяна Арнаудова за починалия Алекс от Бяла: Повдигнато е обвинение за убийство

На 30-годишния Валентин Михайлов, за който се счита, че е умъртвил 16-годишния Алекс от русенския град Бяла е повдигнато обвиняване за убийството с хулигански подбуди, стана ясно от включване на представителя на основната прокуратура Румяна Арнаудова по Българска национална телевизия.

Събедничката на медията се спря и върху побоите над лекарите. Според нея се предвижват промени в нормативната база. Предвижда се бързо правосъдно произвеждане против побойниците (7-дневен срок) и да се даде на лекарите опция да събират доказателства против лицата, които са ги нападнали. "Нямаме данни побойници да са били оповестени за невменяеми ", сподели още тя.

Темите бяха коментирани и от госта в студиото лекар Мирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 година в град София. Завършил е... към профила. Той изрази мнението си, че в лечебните заведения би трябвало да има камери. "Ако би трябвало, лечебните заведения ще се трансфорат в два Биг Брадъра ", сподели той, визирайки всевиждащия персонажа от романа на британския публицист Джордж Оруел 1984. Той се се спря и върху убийството в Бяла. "Не е обикновено 30-годишен мъж да удари 16-годишно момче ", уточни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР