На 30 април във Военномедицинска академия (ВМА) ще бъдат представени

...
На 30 април във Военномедицинска академия (ВМА) ще бъдат представени
Коментари Харесай

ВМА с нови автомобили за екологичен превоз на пациенти

На 30 април във Военномедицинска академия (ВМА) ще бъдат показани новозакупените 7 напълно електрически коли за екологичен транспорт на пациенти.

Многофункционалният повсеместен модел съчетава компактни размери с шир и новаторски технологии, извънредно добре квалифициран за придвижване в интензивния трафик и тесните градски улици, освен това с нулеви СО2 излъчвания.

Автомобилът е петместен, като концепцията на интериора разрешава оптимално оползотворяване на пространството, осигурявайки повече комфорт за пациентите.

Моделът е с литиево-йонна батерия с приложим потенциал 77 кВтч и електромотор. Пробегът, който може да се реализира с едно зареждане на батерията доближава до 420 км. Благодарение на комбинираната система за зареждане CCS, литиево-йонните акумулатори могат да бъдат зареждани както с прав, по този начин и с изменчив ток, т.е на публични CCS станции за бързо зареждане, както и чрез личен длъжностен Wallbox. На бързозарядна станция батерията на автомобила връща потенциала си от 10 до 80% за към 30 минути.

Автомобилите се дават на ВМА със лични стенни зарядни станции Moon ID. Charger, създадени в Германия.

Източник: ВМА

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР