На 3-ти май в ефира на bTV стартира новият развлекателен

...
На 3-ти май в ефира на bTV стартира новият развлекателен
Коментари Харесай

Дъ Шоуто стартира на 3 май от 22 часа по bTV

На 3-ти май в ефира на bTV започва новият развлекателен формат - " Дъ Шоуто ". Всеки вторник и сряда вечер от 22 часа феновете ще се радват на първокачествен комизъм, поднесен от обичаните на милиони българи комедийни класици – Любо Нейков, Тончо Токмакчиев, Христо Гърбов, Филип Аврамов, Ненчо Илчев, Петьо Петков - Шайбата и Рада Кайрякова. Режисьор на новаторския формат е Димитър Митовски.

 

В първия епизод на предаването, хибрид сред подигравка на токшоу и ситком, феновете ще се срещнат с главните персонажи в него и техните особени взаимоотношения. Водещият (Любо Нейков) беседва със своите посетители - персонажи от публичния, професионален или обществен живот - по настоящи тематики. Това са типичен събирателни облици, а разговорът сред гостите и водещия се организира под формата на смешен " конфликт ".

 

Другите непрекъснати персонажи са сценаристът (Тончо Токмакчиев), който е и момче за всичко, и продуцентът (Христо Гърбов), който е и единствен музикант от бенда. Освен полемики във връзка с наличието и тематиките в шоуто, феновете ще станат очевидци и на втора линия на другарство сред екипа, която касае основаването и развиването на предаването, неговият рейтинг и дали не са застрашени от прекъсване.

 

Оригиналното наличие, комбинирано с изобретателни скечове, авторски облици и актьорски импровизации, вършат " Дъ Шоуто " неповторимо и само по рода си у нас. Иновативният формат е занимателно мигане към всички познати вечерни токшоу формати, пресъздадени през очите и посредством достоверния гений на кралете на комедийния род в България.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР