На 28 ноември неправителствената организация „Спаси София“ от страницата си

...
На 28 ноември неправителствената организация „Спаси София“ от страницата си
Коментари Харесай

Българска асоциация на заведенията скочи срещу обвинения на Спаси София


На 28 ноември неправителствената организация „ Спаси София “ от страницата си във Фейсбук насочи тежки обвинявания към заведенията по бул. „ Витоша “ в отнемане на обществени пространства и незаконни взаимоотношения с ГЕРБ, Йорданка Фандъкова и Столичен инспекторат. В тази връзка Българска асоциация на заведенията изпрати отворено писмо до медиите в което дават уточнения във връзка обнвиненията.

Ето какво пишат те:

1. Заведенията на Витошка са упрекнати в нещо, което е тъкмо противоположното на действителността. Те не са в колаборация или в някакви секрети и нерегламентирани сделки с Общината, Главния проектант и Инспектората, а в противен случай – по-скоро са подложени на гонене и тормоз посредством всевъзможни регулации и условия от тяхна страна.

2. За нас е разбираемо държанието на „ Спаси София “ да скандира популистки лозунги в обществените мрежи, само че може би е добре да им се подсети, че тяхното Неправителствени организации към този момент има посланичество в Общинския съвет в лицето на господин Борис Бонев и към този момент би трябвало да трансформират стила си на държание. Инструментите за реализиране на техните цели и осъществяване на политиките им към този момент са други, доста по-мощни и би било тъпо, в случай че „ Спаси София “ не съумеят да ги овладеят. Времето на митингите мина и пристигна времето на същинската работа, която изключва сходни оскърбителен акции. Не е рационално от първите дни на новия

Общински съвет „ Спаси София “ да афишира война на бизнеса и на дребните и междинни бизнесмени, които са добросъвестни работодатели и данъкоплатци.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР