На 25-годишна възраст почина актьорът Ангъс Клауд, станал известен с

...
На 25-годишна възраст почина актьорът Ангъс Клауд, станал известен с
Коментари Харесай

На 25 години почина Ангъс Клауд, станал известен със сериала Еуфория

На 25-годишна възраст умря артистът Ангъс Клауд, станал прочут с ролята си на дилъра Фезко в сериала " Еуфория ", оповестиха международните информационни организации, на които се базира Българска телеграфна агенция.

Причината за гибелта не се оповестява.

Единствената разтуха, която ни остава, е фактът, че Ангъс към този момент е при татко си, се споделя в известие на фамилията на артиста. 

Ангъс Клауд е страдал от душевен проблеми, породени от скорошната гибел на татко му, се споделя още в известието. " Ангъс говореше намерено за борбата с психологичното си заболяване и ние се надяваме, че гибелта му ще покаже на хората с сходни проблеми, че не са сами и не би трябвало да се борят безмълвно. "

Сериалът " Еуфория " е измежду най-успешните продукции на американската компания HBO. Сериалът наблюдава скритото всекидневие на актуалните американски младежи, за които пристрастеността към опиати и половото принуждение са част от живота.

Ангъс Клауд е видян от кастинг шеф по време на разходка с другари из улиците на Бруклин. 
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР