Докато болката в стомаха е често срещана и често изчезва

...
Докато болката в стомаха е често срещана и често изчезва
Коментари Харесай

Малко познато лечение, което може да причини болезнени симптоми на IBS - и други провокиращи храни, които трябва да се избягват

Докато болката в стомаха е постоянно срещана и постоянно изчезва след къс интервал от време, от време на време непрекъснатата болежка може да значи нещо по-сериозно.

Ако сте изпитвали конвулсии, болки в корема, отичане на корема, газове, диария и запек, това може да значи, че имате синдром на раздразнените вътрешности (IBS), съгласно NHS. Хроничното разстройство визира към 10 % от популацията на Обединеното кралство и може да провокира безпорядък в ежедневния живот на хората, живеещи с него.

Състоянието може да е ориентирано към хора от всички възрасти, само че е по- постоянно се диагностицира при лица под 50-годишна възраст и дамите са наранени по-често от мъжете. Въпреки че IBS не е физически рисково, дълготрайното положение може съществено да повлияе на качеството на живот на индивида, както и да засегне психологичното здраве на индивида заради разстройването и непредсказуемостта на положението.

Така че разбирането по какъв начин положението се случва и е значимо за какви признаци да внимавате. Голяма част от живот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР