На 24 декември в 12.00 ч., часове преди семействата да

...
На 24 декември в 12.00 ч., часове преди семействата да
Коментари Харесай

Какво в Пловдив по Коледа?


На 24 декември в 12.00 ч., часове преди фамилиите да се съберат на Бъдни вечер в очакване на Рождество Христово, Пловдивското певческо сдружение „ Ангел Букурещлиев “ с диригент Илиян Тиганев ще изнесе концерт за пловдивчани и посетители на града на мястото, известно като стълбите на „ Каменица “ пред надписа TOGETHER.

На идващия ден, 25 декември, тъкмо в 11 часа на откритата сцена на пл. „ Стефан Стамболов “ стартира концерт „ Коледни чудеса в страната на гениите “. Ще забележим участници в предаването „ Ася в страната на гениите “, с водещ Ася Антонова.

На същата сцена , само че в 17.00 часа стартира концертът на красивите и темпераментни девойки от група „ Мистик “.

На втория ден на Коледа – 26 декември в 12:00 ч. още веднъж на сцената на пл. „ Стефан Стамболов “ започва  концертът „ Коледна магия “ на най-хубавата музикална школа в България „ Арт Войс Център “ Пловдив с началник, музикален възпитател и наставник Румяна Иванова. В него ще се изявят вокалните групи на школата и обичани солисти – Виктория Димова, Ива Ичевска, Велина Сарелска. Гост-звезда ще е Лидия Ганева. Ще забележим и красивите осъществявания на танцово студио към СКИС „ Немезида “ Пловдив с началник и хореограф Мариана Данева.

В 17:00 ч., още веднъж на 26 декември , на пл. „ Стефан Стамболов “ концерт ще изнесе Биг Бенд Пловдив с диригент Николай Гешев и солисти от „ Арт Войс Център “, а за положителното въодушевление ще се погрижат Георги Мамалев и Тончо Токмакчиев.

В Новогодишната нощ на  31 декември 2023 на сцената на пл. „ Стефан Стамболов “ в 22:00 ч. стартира формалната градска гала по посрещането на Новата 2024 г.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР