Янко Мелконян е назначен в Съвета на директорите на Пристанище

...
Янко Мелконян е назначен в Съвета на директорите на Пристанище
Коментари Харесай

Гвоздейков смени ръководството на „Пристанище Бургас“

Янко Мелконян е назначен в Съвета на шефовете на „ Пристанище Бургас “ ЕАД с решение на министъра на превоза Георги Гвоздейков от 9 май, предава Българска телеграфна агенция. Мелконян влиза в борда като представител на страната след извършена конкурсна процедура. Той ще смени на поста Диян Димов.

Продължава провеждането на конкурс за избор на един самостоятелен член в Съвета на шефовете, която беше открита преди няколко месеца. От транспортното ведомство споделят, че въпросната процедура е на стадий осъществяване на изявленията с позволените претенденти.

От министерството не прецизираха дали към този момент е извършено съвещание за избор на нов началник, откакто кандидатурата на досегашният изпълнителен шеф на врата Диян Димов за участие в директорския съвет, не е била утвърдена.

Освободеният Димов разяснява пред Българска телеграфна агенция, че е получил съответната заповед за освобождението си. Той бе назначен за изпълнителен шеф на бургаското пристанище през 2010 година. Заемал е поста до през днешния ден с малко спиране през юли 2013 - октомври 2014 г.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР