На 24 декември в 10:30 по WNESSTV ще видите специалната

...
На 24 декември в 10:30 по WNESSTV ще видите специалната
Коментари Харесай

Гери Дончева Янков за първи път показва бебето си в ефир

На 24 декември в 10:30 по WNESSTV ще видите специфичната коледна фотосесия на Гери Дончева Янков и дъщеричката ѝ - Мария Магдалена. Момиченцето неотдавна навърши 5 месеца и към този момент върви по стъпките на мама, като на драго сърце и усмивка застава пред обектива. Както към този момент се досещате, една от тематиките в празничния епизод на " По стъпките на хубостта " е тъкмо за по този начин модерните през последните години фотосесии. Освен това, Гери и екипът на предаването дават обещание на феновете доста въодушевление, истински хрумвания за коледна декорация и страхотни оферти за постни ястия. Тази събота Гери ще върви по стъпките на красивата и незабравима Коледа.

Ярки цветове, изчистени нюанси или и двете? Как украсихте вашия дом? Живо коледно дръвче ли избрахте, или изкуствено, с цел да се грижите за природата? За това какви са трендовете в коледната декорация и какво се промени през годините Гери ще приказва с Екатерина Ташева, по-позната като госпожа Череша. Тя е специалист в празничната декорация. Но освен. Специализирала е снимка на новородени и бременни в Съединени американски щати при един от топ 10 фотографи на майчинството в света. Повече от 10 години госпожа Череша основава незабравими, красиви и топли мемоари, уловени в професионални фрагменти. Именно тя ще снима Гери и дъщеричката ѝ, а феновете за първи път ще видят красивите фрагменти. Освен това, госпожа Череша ще показа мнение за това мода ли са фотосесиите, или е в действителност значимо да пазим фамилните мемоари в фотоси.

В празничния епизод е отделено и особено време за истински постни ястия за Бъдни вечер. Предложенията са приготвени от началник готвач във веган ресторант, който е определен за фотосите неслучайно. Той е Борислав Стоянов и е победител в категорията " Ястие със зеленчуци " в първото българско кулинарно съревнование " Ястие на годината " по Soul&PepperTV. Борислав ще подготви 7 нетрадиционни ястия, които Гери с неспокойствие ще опита пред камерата.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР