На 23-ти февруари 2023 г. в зала Силует на столичния

...
На 23-ти февруари 2023 г. в зала Силует на столичния
Коментари Харесай

Връчват националните награди за Добродетел 2022 на Сдружението на сираците в България

На 23-ти февруари 2023 година в зала " Силует " на столичния хотел " Маринела " от 19:00ч. над 100 организации, компании и общественици ще бъдат отличени с почетното отличие за " Добродетел 2022 " от Националното съдружие на сираците в България. Наградите се раздават поради приносът и дейна поддръжка в разнообразни обществени начинания на Сдружението, които са осъществени през миналата година в интерес на деца и младежи, лишени от родителска грижа в страната.

Сред номинираните са кметовете на Варна, Стара Загора, Кнежа, Пордим, Козлодуй, столичния регион " Сердика " ректорътна Медицинския университет в Плевен проф. Добромир Димитров, представители на бизнеса от цялата страна, кактоимедии, измежду които Дарик радио - Плевен, оповестяват от НССБ.

Наградите се връчват за седма поредна година и имат за цел да се покажат положителните образци. По време на церемонията всеки може да подари средства в поддръжка на зрелостници в неравностойно обществено състояние, които имат потребност от празничен тоалет и обувки с цел да отпразнуват уместно завършването на приблизително обучение със своите съученици.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР