На 21 юли БСП представя програмаПартията на европейските социалисти (ПЕС)

...
На 21 юли БСП представя програмаПартията на европейските социалисти (ПЕС)
Коментари Харесай

ПЕС плаши БСП с изключване

На 21 юли Българска социалистическа партия показва стратегия


Партията на европейските социалисти (ПЕС) заплашва Българска социалистическа партия с изключване поради Истанбулската спогодба.

За това предизвести на днешния пленум Корнелия Нинова. Тя заяви, че от ПЕС изпращат 30 свои представители да убеждават управлението на Българска социалистическа партия да промени позицията си към интернационалния контракт. Нинова е безапелационна, че ще подаде оставка, в случай че партията не поддържа позицията против Истанбулската спогодба.

Участници в пленума описаха, че лидерката им настояла Националния съвет да я поддържа против гей браковете, само че до гласоподаване не се стигнало.

В началото на пленума Нинова разгласи, че Българска социалистическа партия е подготвена с опция – “Визия за България ”, която ще бъде показана на национално заседание на 21 юли.

Социалистите одобриха и декларация до ПЕС в поддръжка на българските превозвачи, заяви след разискването на тематиката на пленума евродепутатът Петър Курумбашев. Той съобщи, че сътрудника му от ГЕРБ Андрей Новаков се е опитал да приватизира напъните на всички български евродепутати за отбрана на ползите на българските превозвачи.

Атанас Зафиров заяви, че от есента потегля малкия екран на Българска социалистическа партия, която ще бъде политематична. За старта й се отделени 2 млн. лева от партийния бюджет.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР