На 21 януари топ звездата Галена отбелязва 15 години на

...
На 21 януари топ звездата Галена отбелязва 15 години на
Коментари Харесай

Галена празнува 15 години на сцената на 21 януари

На 21 януари топ звездата Галена отбелязва 15 години на професионалната сцена. Тя е решила да означи този собствен празник като бъде измежду феновете си.

Събитието ще се организира в Club XI Eleven в Студентски град, където нейните фенове ще могат да станат част от професионалния празник на изпълнителката. А доколкото познаваме Галена, сигурно е подготвила доста изненади, а купонът е обезпечен.

Музикалната си кариера Галена стартира през 2004 година с видеоклип към песента „ Можеш ли “. Тогава тя се изявява под креативния псевдоним Галя. Бързо схваща, че това не е артистично име на звезда, каквато тя желае да бъде и дружно с продуцентите се стопират на Галена.

Следващите няколко години прави възторг, а всеки неин план е чакат с неспокойствие. Сред тоталните й шлагери се подреждат „ Знам диагнозата ”; „ Тихо ми пази ”, Хавана тропикана ”; „ Дай ми ”; „ Кой ”; „ Феноменален ” и така нататък

В сбирката си от статуетки има най-престижните. Била е певица и кумир на годината, печелила е награди за албуми, песни, дуети, видеоклипове… С всяка минала година затвърждава лидерската си позиция в сектора, тъй като е комбинативна, съвременна и обичаща работата си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР