На 19-и май ни очаква нволуние в знака на Телец.

...
На 19-и май ни очаква нволуние в знака на Телец.
Коментари Харесай

Черната Луна носи голям късмет на 4 зодии

На 19-и май ни чака нволуние в знака на Телец. Събитието е познато още като Черна Луна и ще повлияе на всички зодии. Но най-силно наранени от него ще бъдат неподвижните знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Ето какво могат да чакат те, съгласно " Elite Daily ".
Телец

На фокус ще бъдат инстинктивната им природа и желанията им. Сезонът им бе много ангажиран и забързан за самите тях. Но в този момент ще имат шанса още веднъж да се свържат с това, което в действителност има значение и е скъпо за тях. Нека през този ден създадат насладата и удоволствията собствен приоритет - да отидат на хубава вечеря, да си купят нова дреха, да прекарат време с хора, с които се усещат добре и в сигурност. Те са основните герои в този момент, да извърнат внимание на потребностите си.

Лъв

Новолунието в Телец носи ново начало в кариерата и професионалния свят за тях. На фокус ще е желанието им за непоклатимост и задоволеност. Що се отнася до работата, Лъвовете не са толкоз фокусирани върху това да са център на внимание, а над това по какъв начин могат да основат нещо дълготрайно и устойчиво. Сега е съвършеният миг да поемат по нов професионален път, които прави годни и постоянни техните старания, а в това време им носи приятност.

Скорпион

Фокусът при тях се измества върху сантименталните връзки и партньорствата. Обръщат нова страница в любовния си живот. Сега е идеалният миг да се отдадат на стабилността и комфорта, които им носят връзките с хората към тях. Да си разрешат да покажат непосредственост, да се отдадат на интимността, да споделят - това несъмнено ще им донесе наслада и триумфи.

Водолей

Черната Луна им носи ново начало, което е обвързвано с дома или фамилния живот. Това ново начало ще е фокусирано над изгаждането на комфорт, непоклатимост и приятност. Водолеите доста разчитат на хубавата среда у дома и в този момент ще е времето да изпълнят желанията си в тази сфера. Може да се реалокират в нов дом, да се сближат още веднъж с родственик, да създадат вълнуващо фамилно събиране. Нека релаксират и да прекарат време у дома.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР