Българският бранд за ирисова фотография Iris Studio, провежда първия по

...
Българският бранд за ирисова фотография Iris Studio, провежда първия по
Коментари Харесай

Търсят най-красивите очи в България

Българският бранд за ирисова снимка Iris Studio, организира първия по рода си конкурс за най-красиви очи на България. Конкурсът е отворен за всички, които желаят да покажат хубостта на своите ириси и да завоюват вълнуващи награди.

Конкурсът е до 26 май.

Всеки искащ може да вземе присъединяване на една от двете местоположения на Iris Studio, където екип от експерти ще снима изцяло гратис всеки неповторим ирис, който желае да се състезава. Единият обект на Iris Studio се намира в град София, Сердика център на равнище -1, а другият е в град Пловдив на улица Христо Г. Данов 26.

По време на фотосесията професионален фотограф, благодарение на съвременна техника, ще снима ирисите, като улови всеки колорит, хубав подробност и вълнуващ силует. След привършване на състезанието, студиото ще подбере най-подходящите фотоси и ще ги разгласява в уеб страницата си. В рамките на една седмица с начална дата 26 май, аудиторията ще има опция да гласоподава за техния любимец. 

Победителите ще бъдат оповестени на 1 юни.

Наградите са следните:

1-во място: Парична премия от 500 лева Допълнителни награди включат ваучер за извършване на покупки в Сердика център 100 лева и ваучер за снимане на един ирис 21x21 с рамка и резултат.

2-ро място: Парична премия от 300 лева Допълнителни награди включат ваучер за снимане на един ирис 21x21 с рамка и резултат.

3-то място: Парична премия от 100 лева Допълнителни награди включат ваучер за снимане на един ирис 21x21 с рамка и резултат.

Всеки участник също по този начин получава 10% отстъпка за бъдеща ирисова снимка и щемпел на фотохартия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР