На 19 февруари стартира новият сезон на Като две капки

...
На 19 февруари стартира новият сезон на Като две капки
Коментари Харесай

На 19 февруари стартира новият сезон на Като две капки вода

На 19 февруари започва новият сезон на " Като две капки вода ".

Няма никаква изненада във връзка с водещите. И тази година това са Димитър Рачков и Герасим Георгиев - Геро. Към журито в състав Фънки, Хилда Казасян и Веско Маринов ще се причисли и поп звездата Любо Киров, на който феновете разпореждат огромни очаквания за многообразие в шоуто.

Сред звездните участници ще са силиконката Джулиана Гани и фолк певицата Мария.

Естрадната звезда Панайот Панайотов ще покаже на какво е кадърен и ще подсети още веднъж за себе си. С присъединяване си в " Капките " се надява да ускори интереса към себе си и да стартира да върви по-често по концерти, написа show.blitz.

Тази година в шоуто влизат двама от мъжките секссимволи на България. Това са Иво Аръков и артистът Владимир Зомбори. Жените сигурно ще имат мотив да гледат и занапред стискат палци обичаните мъже на България да имат по-разголени облици, с цел да покажат стегнатите си тела.

Наско от Б.Т.Р.  много пъти е подправен в " Като две капки вода ", само че едвам в този момент се осмелява самият той да влезе в тази роля и да имитира свои сътрудници.

Певицата Християна Лоизу пък ще е от пеещите участници и сигурно на нея ще дадат все пеещи реализатори, тъй като това е нейната мощ.

Ще ви издадем и още едно име - актрисата Елена Атанасова, която познаваме добре от сериала " Ол инклузив ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР