На 16 май Григор Димитров навърши 29 години. Тази година

...
На 16 май Григор Димитров навърши 29 години. Тази година
Коментари Харесай

Гришо и специалната торта за рождения му ден - slava.bg

На 16 май Григор Димитров навърши 29 години. Тази година той прекара рождения си ден в Америка, където е блокиран от началото на пандемията. В момента той е изолиран в Калифорния и не стопира да поддържа форма макар отсрочените тенис шампионати. Тренировките обаче трябваше да спрат за един ден, в който Гришо да се отпусне и да наруши строгия си хранителен режим.

Родната ни ракета се похвали със специфична торта за рождения си ден, която е направена персонално за него от сладкарница в Ню Йорк. Върху нея може да се видят българското знаме на герба на страната ни. Гришо разгласява няколко фотоси с десерта в обществените мрежи и събра хиляди лайкове и мнения от целия свят.

Колегата му Новак Джокович даже го поздрави на чист български, пишейки му „ Честит Рожден Ден “. Димитров благодари на всички за пожеланията и призна, че е впечатлен от майсторската направа на тортата. „ Благодаря, че ми напомнихте за мястото, което е толкоз особено за мен “, написа той.

По време на изолацията тенисистът се пробва да пребори скуката с разнообразни действия. Той демонстрира на почитателите си по какъв начин тренира и играе баскетбол, само че признава, че към момента не може да свикне с еднообразното си всекидневие. „ Все още се нагодявам към обстановката, само че считам, че е добре да се отпусна, да си пусна брада и да върша каквото желая “, майтапи се Гришо в изявление за ATP.

Той даже е почнал онлайн курсове в университета „ Харвард “.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР