На 14 май 2018 г. в залата на царете в

...
На 14 май 2018 г. в залата на царете в
Коментари Харесай

Княгиня Калина пак плаши с вида си

На 14 май 2018 година в залата на царете в замъка Алкасар в град Сеговия, Кралство Испания, Н.Ц.В. Княгиня Калина и брачният партньор й господин Китин Муньос участваха на церемонията по предаването на Гранд Кръста на Ордена на Алфонсо Х Ел Сабио на 14 персони в региона на културата, стопанската система и политиката. Това е най-големият медал на Испания за просвета и обучение. Това оповестиха от т пресофиса на Н.В. Цар Симеон II.

Сред наградените беше госпожа Ирина Бокова за активността й като Генерален шеф на ЮНЕСКО, която получи оценката си от премиера на Испания господин Мариано Рахой.

В изявлението си той означи, че с тази към този момент обичайната гала Испания отдава самопризнание на напъните и гения на заслужили персони. Сред наградените са още: кардиологът Валентин Фустер, предприемачът Алисия Копловиц, притежателят на галерията Соледад Лоренсо, генералният секретар на иберо-американския общоприет секретариат Ребека Гринспан и художникът и ваятел Кармен Лафон.

Отличието получиха някогашният шеф на Кралската академия на езика Виктор Гарсия де ла Конча, някогашният министър на стопанската система Карлос Солчага, някогашният шеф на Музео дел Прадо Мигел Сугаса, предприемачът и някогашният президент на Висшия съвет на комерсиалните камари Хосе Хоакин де Исаси-Исасменди и консултант на Международната комерсиална камара в Париж Гилермо де ла Дееса.

На церемонията участваха министърът на образованието, културата и спорта господин Иниго Мендес де Виго и кметът на Сеговия Клара Лукеро.

Хора, които видяха фотоси от събитието обаче много се тормозиха. Според тях е притеснително е, че за следващ път Княгиня Калина стресна всички с типа си .

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР