На 13 излезли от употреба коли във варненските квартали Възраждане

...
На 13 излезли от употреба коли във варненските квартали Възраждане
Коментари Харесай

Погнаха трошките във „Възраждане” и „Бриз”

На 13 излезли от приложимост коли във варненските квартали „ Възраждане ” и „ Бриз ”, както и на улици край новата част на бул. " Левски ", са сложени стикери с наставления за пренасяне, осведомят от „ Общински паркинги и синя зона “. Общинското дружество дава отговор за репатрирането на излезли от приложимост моторни транспортни средства.

С предизвестие за пренасяне са 4 коли без регистрационни номера, 7 с варненска регистрация и една със софийска.

Съгласно Наредбата за ръководство на отпадъците на територията на Община Варна, в период от 14 дни притежателят следва да освободи заеманото място – общинска благосъстоятелност, като го реалокира колата в парцел частна благосъстоятелност. Преместването на излязлото от приложимост возило на друго място, общинска или държавна благосъстоятелност, не стопира осъществяването на предписанието.

При неспазване на посочения период, колата ще бъде наложително преместена с техническо средство вид “паяк “ на паркинга за излезли от приложимост коли, намиращ се в ЮПЗ, под Аспарухов мост. Сумата за възобновяване на разноските направени по преместването на машината и за отговорно бранене, са за сметка на притежателя. Максималният престой на този паркинг е 3 месеца, след което колата се предава за разкомплектоване от лицензиран оператор.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР