На 11-ти май 2022 г. от 18:00 ч. пред Областна

...
На 11-ти май 2022 г. от 18:00 ч. пред Областна
Коментари Харесай

На 11-ти май Възраждане огранизира протест пред Областната администрация – Варна

На 11-ти май 2022 година от 18:00 ч. пред Областна администрация Варна ще се съберем, с цел да протестираме против държавното управление и да желаяме неговата оставка.

Правителство, което съумя единствено за няколко месеца с политическите си решения да докара до повишение на цената на тока, до повишаването на всички артикули и до натоварването на българския народ да заплаща глобите, които бяха наложени под американски диктат и в обслужване на непознати ползи.

Правителството, което позволи български моряци, варненци, да бъдат употребявани като жив щит от украинците, а след това персонално министър-председателят на България отиде в Украйна, с цел да благодари на Зеленски.Варненци, доста промени са тръгвали от Варна, само че промени същински, а не привидни. Много държавни управления са си тръгвали, тъй като варненци не са били удовлетворени от тях.

Плановете на сегашния кабинет са Варна да е хъб за зърното на Украйна. Зърно, което не се знае какво е, дали не е инфектирано, а и за какво ни е зърно, като житницата на България е до Варна.
Варна не е работилница за унищожена военна техника. Варна не е боен полигон, нито база на НАТО.

Варна е морската ни столица, градът, който обичаме, в който възпитаваме и отглеждаме децата си, и ние няма да го дадем и ще се борим за него. За това да е свободен.На 11-ти май 2022 година от 18:00 ч. пред Областна администрация Варна ще желаяме оставката на държавното управление и в случай че варненци решим, няма да се приберем по домовете си, до момента в който не подаде оставка държавното управление.

Варненци, ориста на България е във вашите ръце. Многократно сме посочили, че в случай че Варна реши, държавното управление си отпътува.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР