На 1 юни Искрен Митев направи едно изказване от трибуната,

...
На 1 юни Искрен Митев направи едно изказване от трибуната,
Коментари Харесай

Костадинов сам се е припознал в образа на Копейкин, твърди председателят на НС -

На 1 юни Искрен Митев направи едно изявление от трибуната, в което не загатна нито един депутат по име. Както сподели след това и господин Костадинов: употребява съветски типичен книжовен воин. Г-н Костадинов се припозна в това изявление, а по-късно - както сподели и той - тръгнал да пази своята чест, като явно търси физическо прикосновение.

Това съобщи пред Българска национална телевизия ръководителят на Народното събрание Никола Минчев във връзка Тогава Митев съобщи: " Поне едно нещо ми стана ясно по време на тези разисквания: че господин Копейкин измами хората и си купи къща с техните пари... ". След това изявление Костадинов се опита да вземе думата и когато му бе отказано, той отиде при Митев и сред двамата се стигна до свада.

После Костадинов даде брифинг в Народно събрание, на който съобщи, че в случай че " хората четяха съветска литература, щяха да знаят, че Копейкин е позитивен воин от роман на Николай Гогол. "

Особено неприятно е, че случката се е развила в пленарната зала пред погледа на деца, пристигнали от Петрич във връзка Деня на детето, означи ръководителят на Народното събрание.

" Г-н Костадинов построява своя политически облик напълно върху провокацията и бих споделил, че се храни от провокацията. А в този случай се оказва, че в действителност и дребна провокация, в която даже не е упоменат поименно, го вади от рановесие ", съобщи Минчев довечера пред Българска национална телевизия.

Председателят на НС коментира и случката със селфито със междинен пръст на депутата от Политическа партия Христо Петров - Ицо Хазарта:

" Ицо Хазарта сподели своето отношение към действието, което сътрудниците от ГЕРБ направиха: подвигнаха авансово готови. Все отново опозицията може да изиска оставката ѝ, само че да вдигаш транспарант в Народно събрание - не е най-подходящият метод. Ицо Хазарта също понесе наказване за това, обсъдихме този проблем и мисля, че е затворена страница. "

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР