На 1 юни БНТ започва излъчването на приключенски семеен сериал,

...
На 1 юни БНТ започва излъчването на приключенски семеен сериал,
Коментари Харесай

БГ сериалът Островът на сините птици тръгва през юни

На 1 юни Българска национална телевизия стартира излъчването на авантюристичен фамилен сериал, който ще покаже на децата, а и на родителите, че същинските завършения са в същинския живот - в парка, на морето, на плажа, на открито измежду хората.

Зрителите ще се забавляват с приключенията на щурата тайфа на Ники, Алекс, Мани, Габриела и Зоица. Сюжетът се завърта към най-гадната почивка на Ники, в чиято роля влиза синът на Иван Бърнев и Маргита Гошева – Матей.

Заедно с майка си и татко си (в които се превъплъщават същинските му родители) Ники отпътува на море. За огромно негово злощастие за взели и дребния му братовчед Алекс, който искрено му досажда с детинщините си. Сериалът ще се излъчва всяка събота и неделя.

Зад поредицата стоят изпълнителните продуцентите на един от най-награждаваните родни филми тази година, Ага. Компанията за пръв път се впуска в работата по сериал, а режисьорът Милко Лазаров даже се разписва с роля. Актьорският състав е дирижиран от Кристина Грозева и Петър Вълчанов (Урок и Слава).
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР