МВР се използва не само като бухалка, но и като

...
МВР се използва не само като бухалка, но и като
Коментари Харесай

Борисов: Никога не съм имал кюлчета със злато, като каратист имах само едно синджирче

 Министерство на вътрешните работи се употребява освен като бухалка, само че и като уред за подстрекателство. Това съобщи на конференция в централата на ГЕРБ водачът на партията. 

" Заснели сме цялата централа, снимал съм и дома си, тъй че да не се готвят да сложат отново нещо в някое чекмедже. Никога не съм имал кюлчета със злато, като каратист съм имал единствено едно синджирче ", призна Борисов.

 

До другата събота всеки ден ще е по този начин. Торби, чували.... Глупости! Очаквам да влязат в централата и да кажат: тук има пари. Може и диаманти да намерят този път. В Банкя не дръзвам гол да се съблека. Веднъж ме подслушваха и дремя по спортен екип ", сподели той.

" Ако имам банка, няма да имам чекмедже. Изберете си – или банка, или чекмедже. Рашков не даде конференция за торбичките на Пламен Узунов. Нито за компанията на Спецов ", акцентира Борисов.

" Не мога да зная какво е в главата на този човек. Видях по какъв начин трепери от гняв. Радев не разхвърля парите от джипка, 10-годишна " Тойота ", а от 20 бронирани мерцедеса. Гледам им колите на НДК, някои стопират даже на инвалидни места. За това го вършат - да отклонят вниманието ", отсече Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР