Музиканти, изпълнители и актьори ще спечелят телевизионните зрители с кулинарни

...
Музиканти, изпълнители и актьори ще спечелят телевизионните зрители с кулинарни
Коментари Харесай

Много смях и ароматни ястия в новите епизоди на „Черешката на тортата“

Музиканти, реализатори и артисти ще завоюват телевизионните фенове с кулинарни умения в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ - всяка делнична вечер от 20.00 часа в ефира на NOVA.

В понеделник кулинарната конкуренция стартира рапърът Явор Янакиев – 100 кила . Въпреки прякора си, той от няколко години е трансформирал радикално хранителния си режим и изненадва гостите със здравословна веган вечеря. Кани ги в специфичен за него ресторант, където на помощ за приготвянето на ястията се притичват готвачите Гери и Влади. Менюто включва оризов самун, таратор, солен къс, а главното ястие е въодушевено от неотдавна завършило турне в Америка, само че несъмнено, всичко е сготвено със заместители на животинските артикули. Десертът, който сервира варненският реализатор, е по рецепта на неговата обичана.
 Явор Янакиев NOVA
Във вторник в кухнята влиза красивата поп дива Неделяна . Макар дребния ѝ опит в кухнята, тя залага на шанса на начинаещия, а и на асистент – нейна другарка. Менюто, което сервира, се състои от свежа салата, домашна погача по рецептата на баба й, две предястия, лаврак върху бананов лист и тирамису, покрито с ягоди. Вечерята е съпроводена от уют и положително въодушевление, а музикалната изненада на прелестната певица поставя страховит край на вечерта.
 Неделяна NOVA-->
Трети хазаин в кулинарното дерби е младата оперна певица Мила Михова . Тя посреща гостите в дома си, където ги смайва с кулинарни умения и обилие на вкусна храна. Талантливата певица е фен освен на готвенето, а и на вярно подбраните питиета към него. Масата е отрупана с два типа салати, свинско с гарнитура от кореноплодни зеленчуци и цели три десерта. Топлата домашна атмосфера и непредвидените дарове подсигуряват триумфа на вечерта.
 Мила Михова NOVA
Четвъртият хазаин в „ Черешката на тортата “ е Диян Савов , по-известен като – DJ Dian Solo от Deep Zone Project. Той кани гостите на кулинарно пътешестване в „ дълбоката зона “. Дидо залага за своето меню на леко пикантна кухня. Безценен асистент е синът му Кристиян. Двамата подготвят ексцентрично поднесена салата, мексиканско ядене с телешко за главно, а за 100 кила – особено ястие, съответстващо на неговия хранителен режим. Дидо пленява гостите с музикалната аранжировка и свежия десерт на трапезата. Ведрата атмосфера е придружена от смешки, закачки и впечатляваща изненада.
 Диян Савов NOVA
В петък в кухнята се вихри актрисата Станислава Николова , позната на феновете като Катя Григорова от сериала „ Господин Х и морето “. За своята вечеря надарената дама залага на обичайни български ястия и несъмнено, влага щипка артистичност при приготовлението им. На трапезата има селска салата, разядки, домашна баница, пържоли, гарнирани със зеленчуци на фурна, и два десерта. През последната вечер смехът е неразделно с компанията, която даже към този момент си има име - тим „ Чесновка “.
 актрисата Станислава Николова NOVA
Кой от домакините ще заслужи плакета и възторженостите на началник Иван Манчев, гледайте в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ всяка делнична вечер от 20.00 ч по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР