Мусала Софт ще бъде партньор на Sofia Board Game Weekend

...
Мусала Софт ще бъде партньор на Sofia Board Game Weekend
Коментари Харесай

Мусала Софт е партньор на Sofia Board Game Weekend

Мусала Софт ще бъде сътрудник на Sofia Board Game Weekend (https://goo.gl/gk7tLB). Първият по рода си фестивал на настолните игри ще се организира от 23 до 25 март 2018 година във Fabrica 126 (бул. „ Мария Луиза “ 126).

Мусала Софт ще обезпечи награди за тима победител в състезанието за най-хубава настолна игра – парична от 500 лева и спомагателна опция за принтиране на определения печеливш план за игра на 3D принтер. Награждаването ще стартира в 17:00 ч. на 23 март (неделя). Също по този начин, компанията ще изненада с дарове хилядите гости през трите дни на фестивала, а те от своя страна ще имат опция да се срещнат с представители на Мусала Софт и да беседват с тях за всичко, обвързвано с компанията и опциите за кариерно развиване.

В програмата на събитието са включени представяния на нови игри, шампионати по някои от най-любимите и нашумели игри измежду феновете на бордовите провокации (Among Thieves, Елементс, Diceculus, Пандемия, Сплендор), конкурс за нови планове за настолни игри и несъмнено доста занимания и празненства в края на всеки от трите фестивални дни, както и нощни игри. Ще има и маси за свободна игра. Участници ще бъдат основатели на игри, издатели, блогъри и всевъзможни почитатели на настолните игри от България и чужбина.

Настолните игри и като цяло заниманията, свързани с разнообразни провокации, са част от културата на Мусала Софт. Компанията провежда неофициални вътрешни събития, свързани с бордовите игри, а също по този начин дава набор от игри за свободно прилагане и разтоварване отвън работните часове.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР