Мрежата завря след безпрецедентната реч на президента Румен Радев, който

...
Мрежата завря след безпрецедентната реч на президента Румен Радев, който
Коментари Харесай

Мрежата кипи! Овации за Радев, гняв срещу Промяната

Мрежата завря след невижданата тирада на президента Румен Радев, който връчи втория мандат на акад. Николай Денков и " Продължаваме промяната ", ясно наблягайки, че го прави единствено тъй като Конституцията го задължава.

-->
Припомняме, че Радев посече представителите на ПП-ДБ, заявявайки че връчването на мандата е нецелесъобразно след абсурда със записите от Националния съвет на Политическа партия, които дискредитират страната ни пред Европа. Президентът намерено прикани " Промяната " и Денков да не осъществят мандата, а незабавно да го върнат.

Ето и част от мненията в обществените мрежи:

Албена Борисова

Тази сцена ще се помни дълго като неприличен и невиждан факт от историята ни.Акад. Денков като непокорен възпитаник пред шефа на гимназията взе втория мандат. Без да огледа президента в очите.

Румен Радев даде мандата с омерзение. Предупреждението му, че той е главнокомандващ и дава отговор за националната сигурност, само че дава мандата, тъй като Конституцията го задължава, прокънтяха като присъда.Мандатът оттече в канала...

Стефан Ташев

Радев се гаври с клетниците от ПП-ДБ, Чистача, Гнома, Молеца и Каката. Липсват две знакови лица-Мария Габиел и Христо Иванов.

Калоян Маджуров

Президентът изгони Политическа партия.Конституцията го задължавала, другояче не би им дал мандата.Повече от 2 години циркове, почтени гангстери и “родолюбци ”.Ей до тука я докарахте.#ПодмянатаПродължава

Калина Андролова

 

Браво на Радев!!!! Хареса ми по какъв начин се обърна към девиантите! Беше съвършен. Не мога да отрека. Върнете мандата, некадърници!

 

Николай Бареков

ГЕРБ бойкотира Втория мандат на измамниците! Браво на Бойко и Радев!

Мажд Алгафари

УНИКАЛЕН

Така им наби канчето Президента Румен Радев на келешите дотътрили се да получат втория мандат, че ще го помнят десетилетия.

Само като го чух, че се показа като президент и ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ми стана ясно, че ще им натрие носовете.

РЕСПЕКТ, господин Президент!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР