Мрежата от електростанции с безплатен заряд, изградена от КИА Моторс

...
Мрежата от електростанции с безплатен заряд, изградена от КИА Моторс
Коментари Харесай

Нова безплатна зарядна станция за електромобили в София

Мрежата от електростанции с безвъзмезден заряд, построена от КИА Моторс България, се усилва с още една локация. Новата е построена в региона на Киноцентър Бояна и дава опция за заряд на 100% от предлаганите на пазара електрически автомобили.

Електрическата зарядна станция не е от така наречен бързозарядни. За 40 минути клиентите могат да заредят 20% от потенциала на батерията си. По този метод те ще подсигуряват безпроблемно потребление на своите електрически автомобили в границите на деня.

За цялостен заряд са нужни 5 часа. Към момента електростанции с безвъзмезден заряд са инсталирани пред търговско-сервизния комплекс на КИА в София, Таксиметрова компания Йелоу 333, България Мол, Булстрад АД – централен офис, централния офис на Дарик радио, НДК и пред хотелите на "Виктория Груп " в София и Пловдив.

Не единствено клиентите на марката, само че и всички консуматори на електрически автомобили имат опция да зареждат гратис своите електрически транспортни средства във всички търговски представителства на КИА на територията на страната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР