Мрежата гръмна от коментари след това видео.Видеокадри, споделени в социалната

...
Мрежата гръмна от коментари след това видео.Видеокадри, споделени в социалната
Коментари Харесай

Нарекоха жената от това ВИДЕО нагла украинка

Мрежата " гръмна " от мнения по-късно видео.

Видеокадри, споделени в обществената мрежа Facebook, демонстрират по какъв начин жена се качва в джипа си и освобождава паркомясто, което секунди по-късно е непокътнато с... туби от минерална вода - от същата тази жена. Действието на дамата, което се развива в морската столица на България, предизвика доста мнения в мрежата.

Твърди се, че шофьорката от видеото е украинка - най-малко така Тодор Павлов е озаглавил видеото: " Нагла украинка ", това е написал той.

" Бързо е усвоила нашите селски тарикатлъци ", написа в коментарите Юлия Андреева, а Ивка отбелязва, че като види такива туби и непосредствено ги хвърля в казана.

" Методът " за опазване на паркомясто с туби е много известен и настоящ в страната ни.

" Най се веселя на такива туби. Хората ми пазят място на всички места. Даже и не слизам от колата е леко ги бутам ", написа Георги Драганов.

" Може да е и е завещано от преди 89 година. Това е типична линия около остарели блокове. А ти вместо да снимаш, отиди и ги хвърли в кофата! ", разяснява Пламен Николов.

Ангел пък показа, че на драго сърце ще паркина на заетото от туби паркомясто. Но и означи, че би си преместил колата, когато дамата му покаже документ, че си е платила мястото на общината. " Мога на драго сърце да й се извиня и да я черпя кафе за породеното стеснение! ", написа той.

Вижте видеото:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР