MrBeast си остава феномен в YouTube, защото до момента никой

...
MrBeast си остава феномен в YouTube, защото до момента никой
Коментари Харесай

Задава се риалити с 5 милиона награден фонд

MrBeast си остава феномен в YouTube, тъй като досега никой не може да го надмине по брой клиенти в платформата за видео шерване.
 На борда на Titan - MrBeast и Арни Вайсман споделят за опцията да се гмурнат до останките на Титаник
Хората, които можеха да са в изчезналата подводница Titan

Понякога шансът си знае работата

Джими Доналдсън, както е същинското му име, се опитва да прави все по-щури и изискващи доста пари видеа, които в действителност не можем да забележим всеки ден. 

От The Hollywood Reporter разбираме, че MrBeast ще използва цялото си въображение, с цел да сътвори риалити предаване за Amazon.

Проектът е озаглавен Beast Games и е разказан като най-големият риалити състезателен формат в историята на малкия екран. Той ще включва цели 1000 участници, които ще се борят за рекордната премия от 5 милиона $.

Amazon са съумели да преборят конкуренцията на останалите стрийминг платформи, а Доналдсън се е договорил да резервира цялостен креативен надзор над риалитито. " Целта ми е да направя допустимо най-великото шоу и да потвърдя, че ютюбърите могат да съумеят в други платформи ", казва MrBeast.
 MrBeast в ковчег - по какъв начин ютюбърът прекара седмица подземен
Да прекараш 7 дни в ковчег подземен

MrBeast още веднъж надпима себе си

До момента Squid Games: The Challenge - риалити предаването на Netflix, държеше върха за най-голяма премия - 4.56 милиона $. През февруари MrBeast съобщи пред списание Time, че YouTube каналът му изкарва сред 600 и 700 милиона $ на година. А по-голямата част от тези пари той влага в нови видеа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР