Москва призовава западните столици да се успокоят и да се

...
Москва призовава западните столици да се успокоят и да се
Коментари Харесай

Кремъл призова Запада да се откаже от „антируската психоза“

Москва приканва западните столици да се успокоят и да се откажат от „ солидната антируска неуравновесеност “, с цел да се преодолеят съществуващите разлики. Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, съобщи ТАСС, представена от организация " Фокус ". 
„ Призоваваме всички да се успокоят, да се откажат от солидната антируска неуравновесеност и градивно, умерено да водят разговор, с цел да се преодолеят съществуващите разлики “, акцентира Песков.
Според него през днешния ден доста страни без съображение във всяка хакерска офанзива. „ Русия постоянно реагира на недружелюбни офанзиви. Но оставаме отворени за разговор “, увери представителят на съветския президент.
„ Всъщност в последно време сред Москва и редица страни породи известно напрежение. Русия никога не е основател на това напрежение “, безапелационен бе Песков. 
 Кремъл: Русия не съставлява опасност за нито една страна по света Кремъл: Русия не съставлява опасност за нито една страна по света
Движението на съветски войскови елементи до границата с Украйна не съставлява опасност за нито една страна и Москва размества войските си в...
Москва остава отворена за разговор, учреден на взаимно почитание, макар продължаващите опити на Запада да упражнява напън, добави той. „ Като цяло линията за неприветливо въздействие върху Русия, напън, опити за ограничение, те се усещат, забележими са с невъоръжено око. Много съжаляваме в това отношение, тъй като Русия е била и остава отворена за оправдателен разговор, учреден на правила на взаимно обсъждане на позиции и приемливост към тези разлики в мненията, които могат да съществуват “.
Отговаряйки на въпроса какво би трябвало да се направи, с цел да се спрат сходни офанзиви против Русия, Песков означи, че това изисква „ съответна политическа воля “ от страна на Запада.
Темата продължава.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР