Морно време ще съпроводи съботата в Пловдив. Обявен е жълт

...
Морно време ще съпроводи съботата в Пловдив. Обявен е жълт
Коментари Харесай

Жълт код за горещо време в Пловдив, живакът удря 37°

Морно време ще съпроводи съботата в Пловдив. Обявен е жълт код за горещини, чака се температурите да доближат до 37° в следобедните часове. През целия ден небето ще бъде ясно и слънчево.
Прочетете още
Синоптиците от Национален институт по метеорология и хидрология предизвестяват, че през нощта на 5 август в цялата страна ще бъде най-вече ясно, над източните региони с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб и сдържан вятър от изток-югоизток. Времето ще бъде слънчево и горещо. Вятърът от изток-югоизток ще се усили.

Максималните температури ще бъдат сред 34° и 39°, по-ниски по Черноморието, в София към 34°. Привечер, под въздействие на идващ от запад леден атмосферен фронт, над Западна България въздушната маса ще се лабилизира. Ще стартира да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и през нощта против неделя в Западна и Централна България ще има краткотрайни превалявания с гръмотевични стихии.

 Ще има и градушки. Вятърът ще стартира да се ориентира от северозапад. Атмосферното налягане ще се намалява и ще бъде по-ниско от междинното за месеца.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР