Моралното възмущение на хората към управлението на ГЕРБ, за съжаление,

...
Моралното възмущение на хората към управлението на ГЕРБ, за съжаление,
Коментари Харесай

Йончева недоволна, че възмущението към ГЕРБ не е накарало хората да гласуват

Моралното отвращение на хората към ръководството на ГЕРБ, за жалост, не прерасна в електорална интензивност . Това разяснява пред Би Ти Ви новият евродепутат от Българска социалистическа партия Елена Йончева.

" Хората имат непоносимост към държавното управление . Скандалите демонстрират, че страната се ръководи по надълбоко циничен метод. В Европа, след един сходен на нашите кавги, си отива държавно управление ", сподели още тя, евентуално имайки поради случилото се в Австрия .

Според нея Бойко Борисов и ГЕРБ са впрегнали цялата държавна машина в нарушаване на закона . " През последните две седмици Борисов яхна своя джип. Обикаляше и правеше дребни видеопостановки в нарушаване на закона и всевъзможен морал. Беше употребен корпоративен и платен избор с впрегната държавна машина ", настоя Йончева.

" Българска социалистическа партия е единствената партия, която има растеж на гласувалите за нея по отношение на предходните евроизбори и имаме един евродепутат допълнително. Но тези избори не станаха начало на загубата на ГЕРБ ", сподели Елена Йончева и отхвърли левицата да е водила отрицателна акция - единствено изнасяла обстоятелства за корупция с документи и имена .

" Последният евродоклад от през вчерашния ден удостоверява корупцията, с която това държавно управление не желае и не може да се оправи. Там се споделя, че има срив във всяка една сфера - обучение, опазване на здравето и пътища , които са под междинното равнище в Европа ", добави евродепутатът от левицата.

По думите ѝ главният извод от вота бил, че мафията не може да бъде преборена с напъните на една партия . " За да махнем тези хора, които унищожават България, трябват напъните на всички опозиционни партии, на българската публицистика и гражданското общество . Това е горчивата истина ", установи Елена Йончева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР