Моноспектакълът на Иван Юруков Пилето, което казва Ку ще напусне

...
Моноспектакълът на Иван Юруков Пилето, което казва Ку ще напусне
Коментари Харесай

Пилето, което казва Ку подскача от сцена на сцена



Моноспектакълът на Иван Юруков " Пилето, което споделя Ку " ще напусне обичайното си място, където се играе – залата на Нов спектакъл НДК, с цел да бъде забелязан от публиката на спектакъл " Сълза и смях “ и то на огромна сцена. Идеята на уредниците е това да стане единствено през днешния ден, само че поради обстоятелството, че билетите за представлението през днешния ден са продадени авансово, поради този огромен зрителски интерес " Пилето, което споделя Ку " ще се играе още един път на огромната сцена на “Сълза и смях ” на 22 юни.
" Вече от една година " Пилето, което споделя Ку " подскача от сцена на сцена и мисля, че хората го харесват ". Това сподели в изявление за предаването " Преди всички " по стратегия " Хоризонт " артистът Иван Юруков:
" Тази година успяхме да отидем с представлението в Англия – в Лондон и Бирмингам, а в този момент следва да бъде играно в четири или пет града на Германия. Текстът на " Пилето, което споделя Ку " доста ме докосна със своята искреност, своята елементарност, своето влияние, което се явява на втори проект ".
Сценаристът на представлението Александър Урумов описа:
" Аз доста харесах осъществяванията на Иван и когато текстът беше подготвен, му се обадих и му споделих, че имам вяра, че това е неговата роля. Иван е един възхитен запалянко – нещо, което липсва в днешното преобладаващо меркантилно време. Той има голяма заслуга за триумфа на " Пилето, което споделя Ку ". Изненада ме маниакалната посветеност, с която репетираше ".
Иван Юруков показа още:
" Още от НАТФИЗ съм отдаден на работата си в театъра и въобще не го одобрявам като маниакалност, може би по този начин наподобява в профил, само че е реалност, че фактически доста ревностно не отстъпвам нещата, които желая да реализира и когато нещо не върви както би трябвало, даже от време на време си разрешавам да си скапвам връзките с хората, които ми пречат ".
Цялото изявление с Иван Юруков и Александър Урумов можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР