Моника Валериева обяви официално тази седмица, че годежът й с

...
Моника Валериева обяви официално тази седмица, че годежът й с
Коментари Харесай

Гръм в Рая: Моника Валериева съобщи за драматична раздяла с милиардерското си гадже, но малко след това разцъфтя и...

Моника Валериева разгласи публично тази седмица, че годежът й с катарския принц се разтрогва и женитба няма да има. Тя пусна обяснително обръщение към почитателите си в Instagram, където моли да я схванат и да не разясняват трагичната разлъка на плеймейтката.

„ Почти година откакто се срещнахме аз и мъжът, който беше до мен, се разделяме! Не бих занимавала никого с една житейска история, само че доста малките екрани и списания ме потърсиха по отношение на годежа ми! Който беше реалност! Много хора ме поздравиха и откровено се зарадваха за нас, само че живота сервира страхотни изненади, от време на време шокиращи. Някой ден сигурно ще опиша какво се е случило, само че се надявам в този момент да ме уважите от отрицателни мнения. Благодаря за поддръжката “, написа буквално Валериева.



Няколко дни по-късно фотографията с посланието изчезнаха, а Моника се завърна с гръм и тропот към тузарския живот. Тя постоянно пътуваше до Монте Карло с някогашния си другар и разбуни духовете, че двамата са се събрали. Приключенията на Валериева в Монако не стопират. Тя се снима в ултра скъпарски хотел, което не е необичайно, поради обстоятелството, че там всичките са такива. Но какво прави плеймейтката там, откакто към този момент не е обвързана? Или може би още веднъж е.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР