Монако най-после спря свободното падане, в което се намираше от

...
Монако най-после спря свободното падане, в което се намираше от
Коментари Харесай

Монако спря пропадането, би средняк у дома

Монако най-сетне спря свободното рухване, в което се намираше от няколко седмици. "Монегаските " позволиха загуба и тъждество в Лига 1, което ги отдалечи от водача ПСЖ, само че най-сетне взеха триумфа.

Това се случи в семейството на коравия средняк Каен, който беше надвит с 2:0. Автори на попаденията бяха Балде Кейта преди почивката и Радамел Фалкао от дузпа след нея. А това беше най-малкото, с което гостите се отърваха.

Преди почивката домакините натикаха противника си в половината му и заредиха пропуск след пропуск. Но значимото за тях е, че стигнаха до разкриване на резултата. Това се случи в 21-та минута.

Тогава Тома Лемар изведе бързоногия Балде Кейта, той напредна с лекост и с прекрасен удар преодоля вратаря на противника. След това аристократичността на отбора от Княжеството в пропуските продължи и в последна сметка почивката пристигна единствено с гол задатък на Монако.

Всичко беше решено с попадението на Радамел Фалкао от безспорна дузпа в 59-та минута. Колумбиецът прати вратаря в противоположния ъгъл и оформи крайното 2:0 с 13-ия си гол за сезона, с което еднолично оглавява голмайсторската листа.

След този процес Монако събра 22 точки на втората позиция и отново е на три зад водача ПСЖ, който обаче към момента не е изиграл дуела си от кръга. Каен е на 9-та позиция с 15 точки и още е в средата на таблицата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР