Мона Гочева набра популярност покрай участието си в сериала Революция

...
Мона Гочева набра популярност покрай участието си в сериала Революция
Коментари Харесай

Мона Гочева има нов повод за радост

Мона Гочева набра известност около присъединяване си в сериала " Революция Z " преди няколко години. След това обаче остави кариерата си на актриса и певица на по-заден проект, с цел да се отдаде на майчинството.
 Мона Гочева, Радослав Гочев и новината, че ще стават родители за повторно
Голямата вест на Мона Гочева

Да ѝ е честито

Паралелно с развъждането на сина си - Никола, тя реши да развива и профилите си в обществените мрежи. Така се трансформира в една от най-следваните българските инфлуенсъри.

През лятото на 2022 година, Мона Гочева реши, че е време да показа с почитателите си в обществените мрежи, че е бременна още веднъж, а през октомври стана ясно,че второто дете в фамилията ще бъде момиче.

Отново от профила на Мона в обществените мрежи разбираме, че дребното им момиченце към този момент се е родило и носи прелестното име Леа.
 Мона Гочева, Радослав Гочев и какъв ще бъде полът на второто им дете
Мона Гочева разкри пола на второто си дете

Още едно момче или пък този път момиче

" Добре пристигнала, Леа Радослав Гочева. Днес - 23.01.2023 в 12:00 се роди нашето момиче ", написа Мона под серия от фотоси от болничното заведение, като не пропуща да изкаже благодарности на целия екип на ПСАГБ " Света София " за грижите, както и да изрази голямата си обич към своя брачен партньор - Радослав Гочев. 

Актрисата получи доста поздравления от своите почитатели и сътрудници, измежду които се открояват имената на Мария Илиева, Поли Генова, Александър Сано, Бойко Кръстанов, Александър Кадиев, Маги Джанаварова, Теа Минкова. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР