Момичето е в 7-ия месец, по чудо е задържала бебето

...
Момичето е в 7-ия месец, по чудо е задържала бебето
Коментари Харесай

Потресаващо! Пияният Георги блъснал бременна си приятелка, тя паднала по корем на тези стълби

Момичето е в 7-ия месец, по знамение е задържала бебето и то е добре

По извънредно жесток метод 29-годишният Георги Кочев блъснал бременната си другарка по стръмно стълбище в кооперацията, където двамата живеели неотдавна на квартира описаха съседите, които подали сигнал на тел. 112 на 1 август през нощта.

„ Чухме ужасяващите писъци на дамата и се уплашихме. Беше късно вечерта, децата ни спяха. Крясъците на мъжа кънтяха из цялата кооперация. Това не е е за първи път! Момичето наподобява доста кротко, поздравява и се усмихва на всички, само че този юноша за нас е рисков. Виждали сме го и различен път в несъответстващо положение. Бяхме сигурни, че ѝ е предизвикал нещо, откакто се чуха и нейните писъци ”, споделиха съседите. Веднага по-късно те са подали сигнал до незабавния телефон и полицията е пристигнала за няколко минути на място.

Униформените открили, че в пристъпа си на гняв Георги е изблъскал бременната си жена по извънредно стръмните стълби, а тя е паднала на корема си. Без да губят време те я откарали в Спешния център на УМБАЛ-Бургас, а Георги е задържан. При прегледа в болничното заведение лекарите откриват, че плодът е добре, а младата жена е бременна в седмия месец с момиченце.

След малко състав на Бургаския областен съд ще прегледа мярката за неотклонение на Георги Кочев, който е упрекнат по член 144 за закана за ликвидиране на жена.

Очаквайте детайлности!    

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР