Момчил от Един за друг“ не цели да бъде инфлуенсър

...
Момчил от Един за друг“ не цели да бъде инфлуенсър
Коментари Харесай

Момчил от един за друг показа новата си жена

Момчил от " Един за различен “ не цели да бъде инфлуенсър в Instagram, само че пък е един от най-активните участници от риалити предаването.

Преди повече от година той и неговата половинка Яница, с която станаха известни в шоуто, сложиха завършек на брака си. Вероятно сватбената рокля на Яница, която Момчи унищожи в шоуто, им е донесла неприятен шанс в фамилните връзки. Двамата по този начин и не разясниха формалните причина за развода, само че това не е значимо. Яница продължи напред, смени специалността и се преобрази физически.

Момчи наподобява също е поел по нов път, снабди се с апартамент, който ремонтира, само че има и друга половинка, отбелязва vbox7. Докато Яница не споделя нищо за персоналния си живот, то Момчи прави изключение. Той загатна още на Свети Валентин, че си има гадже, само че в този момент показа и фотография с хубавицата. Марчев театралничи до сексапилна брюнетка, чиято идентичност не е известна. Новоизлюпената двойка са дружно с другари на екскурзия в Бодрум, Турция. Изглежда, че нещата сред Момчил и новата му мацка вървят сносно, а ние ще признаем, че си отиват супер доста.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР