Момче или момиче? Това се чудеха феновете на Ники Минаж,

...
Момче или момиче? Това се чудеха феновете на Ники Минаж,
Коментари Харесай

Ники Минаж разкри пола на бебето си - slava.bg

Момче или момиче? Това се чудеха почитателите на Ники Минаж, когато стана ясно, че рапърката е родила първото си дете. Новината за бебе беше обявена на 30 септември, като това е първородна рожба за Минаж и брачна половинка ѝ Кенет Пери. Е, чуденето може да спре, защото Ники преди малко разкри пола на бебето.

Семейството е посрещнало крепко момченце. Това стана ясно от на Минаж в обществените мрежи. „ Толкова съм признателна и влюбена в сина си. Безумно влюбена “, написа тя. Добавя, че това е обичаното ѝ момче в целия свят. Изпълнителката благодари и на всичките си известни другари за положителните пожелания и подаръците, които са изпратили.

На 2 октомври майката на Ники – Карол Минаж, също употребява обществените мрежи, с цел да показа, че към този момент се радва на внуче. Бременността на Ники беше дълго защитавана загадка, само че през юли месец всичко излезе нескрито. Новината заяви самата тя със фотоси в Instagram. „ Любов. Брак. Бебе. Изпълнена съм с вдъхновение и признателност. Благодаря за положителните пожелания “, написа звездата.

Преди година Минаж се омъжи за Кенет Пери, без значение от неговото престъпно минало и обстоятелството, че е бил в пандиза поради полово посягане. Изпълнителката на няколко пъти обществено отбрани брачна половинка си и съобщи, че обвиняванията са погрешни и постоянно ще застане зад тила на Пери.

След като стана ясно, че двамата ще стават родители, Минаж показа, че се усеща необикновено и занапред животът ѝ ще се трансформира към още по-добро. „ Беше ми доста мъчно да реализира благополучие. Сега, когато към този момент го имам, не желая да върша взаимни отстъпки с нищо и никого “.

Сред звездите, които поздравиха Карди за бебето бяха Бионсе, Ким и Кание Уест, Уини Харол и други.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР