Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за четвъртък, 30 август 2018 г.

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес ще имате сила най-малко за трима. Ще се наложи сами да запретнете ръкави и да отхвърлите някои задания. Важно е да имате ред в работата и да го следвате. Не се разсейвате с дреболии, а вечерта се позабавлявайте.

Телец

Отстоявайте ползите си, без значение от условия. Важна роля в живота ви ще има човек, който с нищо до в този момент не посочил, че го желае. Въпреки това ще ви се наложи да се преценявате с него.

Близнаци

Днес правете нещата постепенно и умерено, рядко нещо е на живот и гибел, тъй че оставете нетърпеливците, а вие следвайте личното си движение. Бъдете дейни и практични. Може да спечелите доста, значимото е да слушате и да наблюдавате деликатно.

Рак

Ще имате потребност от сътрудник - някой, с който да вършиме нещата дружно, да споделяте, да обсъждате. Избягвайте да обещавате неща, които не са по силите ви. Правете нещата съгласно предварителните ангажименти, без да се измъквате и увъртате.

Лъв

Много упорит ден, който дава обещание положителни достижения на тези, които ще овладеят импулсивността си и старателно ще работят за осъществяване на задачите си. Ориентирайте са към градивна изява и ще съумеете. Предстоят позитивни промени и освобождение от пречките.

Дева

Нововъведенията, които някои от вас възнамеряват в работата си сигурно ще проработят. Нещо повече, ще имате цялостната поддръжка на екипа си. Привлечени сте от човек към вас, само че не бързайте да се разкривате изцяло. Възползвайте се от обстановката.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР