“Можем да променим Смолян и да покажем, че има начин

...
“Можем да променим Смолян и да покажем, че има начин
Коментари Харесай

Иван Френкев: БСП е последователна в политиките си обезлюдяването на района на Смолян да спре

“Можем да променим Смолян и да покажем, че има метод да променим темпа на обезлюдяване на общината и региона ни. Демографската рецесия е сериозният проблем,  пред който сме изправени всички и за решаването на който Българска социалистическа партия предлага и отстоява поредно своите политики ”. Това съобщи в изявление за БСТВ претендентът за кмет на Смолян от “БСП за България ” Иван Френкев.

“След 12 години ръководство на ГЕРБ ние можем да обърнем отрицателната наклонност и дадем подтик на развиването на града ни като
потребление опциите на Плана за възстановявате и развиване за възстановяване на инфраструтурата, свързаността с дребните обитаеми места и на бизнес климата в общината ни ”, уточни Иван Френкев.

По думите му е нужна дейна работа за построяването на логистични паркове и отстояваме пред страната най-сетне да се отвори контролно-пропусквателен пункт Рудозем-Ксанти. “Смолян има всички дадености и капацитета да се развива като логистичен хъб в Родопите. А не, както до момента - да е само последна дестинация преди границата ”, акцентира социалистът.
Инан Френкев бе безапелационен, че с цел да се случи всичко това е нежно са бъдат основани всички условия за положително трансгранично съдействие и привличане на вложения - с цел да се даде опция на локалния бизнес да развива преработвателната промишленост и производства в нови направления.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР