Може ли един да боледува? Да, може. И човек може

...
Може ли един да боледува? Да, може. И човек може
Коментари Харесай

Може ли домът да боледува? Синдромът на болната сграда

 Може ли един да боледува? Да, може. И човек може да се разболее и да страда, в случай че живее в подобен болен дом. Това е поверие,  споделят по този начин наречените „ специалисти “ и назовават ​​разговорите за заболявания на дома езотерични или с още по-неприятни думи.

Това е по този начин, тъй като те знаят малко и не четат нищо. Домът в действителност може да боледува. И лишава здравето и щастието на тези, които живеят в него.

Още през 1982 година Световната здравна организация публично приема термина „ синдром на болна постройка “ (Sind Building Syndrome (SBS)). Това значи неприятно здраве за тези, които прекарват времето си в такава къща.

Синдромът на болната постройка

Освен това, признаците на неприятното здраве се утежняват, когато човек прекарва доста време в подобен дом. И изчезват, когато човек напусне „ болната постройка “.

До 8 % от работещото население изпитва  признаци на SBS. Това е доста. Осем души на 100 …

Затова тук не става дума за поверие. Старите къщи, пространства с неприятна вентилация, с неприятно осветяване, построени на неприятно място, прекомерно влажни или прекомерно сухи, могат да бъдат вредни; изумени от гъбички … Има доста аргументи, заради които помещението може да стане нездравословно и рисково.

Но всичко това е разбираемо, всички тези аргументи са изцяло материални.

Но има още една причина: психическа. Няма никакви механически проблеми с къщата или жилището. Осветлението е обикновено, температурата също. И се проветрява в точния момент. Но да се остава дълго в подобен дом или офис е рисково за здравето, за душeвността и за връзките. А от време на време – даже за живота!

В „ болната къща “ човек изпитва уязвимост, появява се странна алергия, главата боли и сънят е неприятен. Човек изпитва физическо неразположение. Но могат да стартират и други прояви: нервност,  а свадите избухват от нищо.

Всички тези признаци могат да прераснат в Депресия. Може да се развие пристрастяване към нещо лошо; човек стартира да пие или пуши с цел да се успокои по някакъв метод. И всичко става все по-зле … Няма покой и отдих, усеща се безпокойствие и очакване на нещо неприятно …

Ето за какво хората от дълго време знаят, че домът може да боледува. И това не постоянно е обвързвано с материални аргументи като мухъл, гъбички. Една стая може по някакъв метод да въздейства психически на хората, които прекарват дълго време в нея. И концепцията за „ прокълната къща “ не е мистичност, а метафора.

Какво може да направи помещението неприятно за живота:

извънредно и печално събитие, което се е случило в него. Не е чудно, че купувачите се интересуват от историята на къщата или жилището. Престъпление или продължителното заболяване на някой, който е живял тук, може да е симптом на „ болест на дома “

продължителни спорове, кавги, несгоди, които са преследвали притежателите. Може би повода за тези кавги и омрази да е в „ болният дом “.

уязвимост, нервност, главоболие, сухота в устата, отмалялост на очите – това може да е вашата персонална реакция на неподходящото „ психическо поле “.

някой в действителност е прокълнал дома. Например, един апартамент е бил незаслужено присвоен, някой е бил лишен от благосъстоятелност. Или някой от злоба е желал зло и даже е подхвърлял в него някакви предмети, символизирайки по този метод своята ненавист

А за какво стаята може да бъде „ болна “ – има доста аргументи. И психическите аргументи към момента не са проучени, това е всичко. Както и мозъчната сила не е проучена; да, а и самият мозък остава мистерия. Но неприятните стаи в действителност съществуват и могат да изсмукват виталните сокове на тези, които живеят в тях.

Понякога хората даже изоставят такива къщи, жилища и офиси. Защото е съвсем невероятно да се промени „ силата на стаята “. Ако можете да се преместите, по-добре е да го извършите.

А основният симптом е един: в случай че напуснете „ болната къща “, положението ви се усъвършенства. При дълъг престой в нездраво пространство – се утежнява. Можете да намерите причина. Но елиминирането й не постоянно е допустимо.

И би трябвало да помислите за здравето и живота си …

Анна Кирянова

 

… отвън рамките на мисленето

 

От позиция на пчелата, тя просто си живее живота. И единствено пчеларят знае, че тя в действителност събира мед за него. Но пчелата в никакъв случай няма да разбере това. Защото пчеларят…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР