Може да звучи странно да планирате вашата почивка след в

...
Може да звучи странно да планирате вашата почивка след в
Коментари Харесай

В Амстердам можете да се наспите най-добре, в Сао Пауло - въобще

Може да звучи необичайно да планирате вашата отмора след според от. Но приемането на първокласен сън от най-малко 7 часа на нощ е потвърдено, че е един от най-хубавите способи да бъдете по-щастливи и по-здрави. След една година стрес и безпокойствие, кой би споделил „ не “ на малко повече от тези две неща?
В Седмицата на осведомеността за психологичното здраве, Евронюз предлага най-хубавите места за изключване от всичко и просто… за спане.
В скорошно изследване, извършено от VAAY, огромните градове по света бяха оценени по това какъв брой дълго жителите спят приблизително и какъв брой постоянно не се наспиват. Резултатите са измерени по отношение на други значими фактори, като психологично здраве и междинен банкет на кофеин.
Фин Хансел, съосновател на VAAY, изяснява: „ С това изследване ние действително искахме да стигнем до същността на това, което ни държи будни през нощта, и дали то се трансформира според от това къде живеем. Това, което излиза наяве от нашето проучване, е, че постоянно освен един, а доста фактори - екологични, обществени и политически - способстват за изискванията за сън в града “.
Какво ви би трябвало, с цел да се наспите добре?
Общ индикатор за градовете, които класирани високо, са отличните резултати както в психическото, по този начин и във физическото богатство, като Амстердам непрекъснато е на първите места в класацията за цялостното здраве, макар въздействието на пандемията върху равнищата на тревога.
Друго забавно изобретение е позитивното влияние на салдото сред професионалния и персоналния живот. Средно страните, които оповестяват, че жителите им прекарват по-малко време в работа отвън избраните часове и по-малко време за пътешестване до работа, са измежду страните с най-хубаво качество на съня. Дрезден е с най-малкото време за работа след избраните работни часове и пътешестване до работа и е на седмо място като цяло.
Къде по света хората имат най-хубав сън?
В късия лист от 75 града местата, които са постигнали най-хубави резултати във връзка с качеството на съня, са:
1. Амстердам
Холандската столица се показва най-добре във връзка с моделите на сън на жителите. Може би това е поради чистият въздух, който получавате при колоездене, или може би поради малко по-малко чистият въздух в известните ѝ кафенета.
2. Оукланд
Разпръснат над вулканични хълмове и притиснат сред пристанища близнаци, Оукланд е съвършена част от хубостта на Нова Зеландия. Може би тези красиви покрайнини са част от повода жителите на Оукланд да спят толкоз умерено.
3. Глазгоу
Дом на редица културни институции, в това число Шотландската опера и Националния спектакъл на Шотландия, Глазгоу реализира високи резултати в работата и финансовата сигурност. Това се възприема като причина локалните да спят по-добре през нощта.
Кои са най-лошите градове за спане?
1. Сао Пауло
 Тайният код на щастието: Защо сънувате разнообразни цифри? Тайният код на щастието: Защо сънувате разнообразни цифри?
Векове наред хората се пробват да разгадаят тайните на сънищата. Едва ли се появяват нови тълкуватели на сънищата всяка година. Специал...
За страдание Сао Пауло в Бразилия е един от най-замърсените градове в света. Населението има и неприятни резултати във връзка с психическото и физическото здраве.
2. Токио
Един от най-населените градове в света с едно от най-старите популации в света, Токио реализира ниски резултати заради честотата на хронична болежка, мощно засягаща качеството на съня на жителите му.
3. Лос Анджелис
Меката на звездите в Съединени американски щати е с следващия невисок резултат. Лошото качество на съня е обвързвано с репутацията му на доста належащо време за дълги пътувания до работа и преуморени чиновници.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР