Оженил ли се е Слави Трифонов, или не?! Мнозина вярваха,

...
Оженил ли се е Слави Трифонов, или не?! Мнозина вярваха,
Коментари Харесай

Истината! Жена от екипа на Слави потвърди, че е сключил брак: Причината обаче е доста шокираща!

Оженил ли се е Слави Трифонов, или не?! Мнозина имаха вяра, че това е следващата партенка към персоналния живот на върлия ерген и го одобриха с усмивка. Е, оказа се обаче, че е правилно. И, признаваме си, за наша огромна изненада...

Близка на Слави, жена от екипа му, удостовери, че женитба има. Дългия към този момент е фамилен мъж, само че не е правил празненство, а просто е подписал в гражданското, освен това в работен ден и при цялостна конфиденциалност. Разбира се, по-късно са се почерпили с най-близките до него хора, само че в дома му, с цел да не се подвига никакъв непотребен звук.

Слави се е взел с приятелката си, която в действителност е на 25 години и още е студентка, само че била много по-зряла за годините си. Трифонов и тя имали връзка от няколко лета, само че повода да се реши най-сетне на тази фрапантна стъпка, не е толкоз изгарящата обич, колкото боязън от старостта, самотата и заболяванията.

" Слави има проблеми със здравето и това се знае от всички от дълго време. Той на процедура остана самичък и реши, че не му се живее като куче, желае да има компания, човек, който да му оказва помощ, да бъде до него вечерите... Другарче си желае, което е обикновено. С нея се схващат добре, тя е добродушно момиче и е посочила, че го обича. Дано и да продължат по този начин ", разкри дамата.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: брак Слави сватба Дългия Слави Трифонов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР