Може да има проблем с регистрирането на името на Мая

...
Може да има проблем с регистрирането на името на Мая
Коментари Харесай

ЦИК допуска проблеми с регистрацията на името Изправи се!Мутри, вън!

Може да има проблем с регистрирането на името на Мая Манолова и Отровното трио. За това предизвести пред БНР представителят на ЦИК Димитър Димитров.

Той изясни, че не желае да разяснява въпроса, преди да е разискван в ЦИК.

По негови думи на следващия ден Комисията ще одобри документите на обединението.

Чух от госпожа Манолова, че имат и авариен вид, т.е. те калкулират вероятността да не бъдат регистрирани тъкмо по този начин, означи Димитров.

Той дефинира името като " доста извънредно " . По тази причина не е сигурен дали дава отговор на критериите за положителни нрави.

" Отровното трио " и Манолова отиват на изборите с коалиция " Изправи се! Мутри, вън! "

" В 45-то Народно заседание ще работим за болшинство на почтените "

Димитров заяви, че на 10 февруари би трябвало да дойде. Те ще бъдат съхранявани в логистичен център до летището, нает от Министерския съвет.

Говорителят на ЦИК съобщи, че няма да е позволен.

Той изясни, че има решение за имунизиране на членовете на изборни комисии, администрациите и специалистите на " Сиела ", които ще обезпечат машините за гласоподаване, както и на " Информационно обслужване ". Към него обаче би трябвало да има и график къде и с какви ваксини ще стане. Димитров изрази очакване в идващите дни да се уточнят детайлностите и да бъде осъществена имунизацията. По негови данни множеството желаят да се имунизират .

Димитров посочи, че няма по какъв начин по-рано от 20 дни преди изборния ден да се появят описите с имената на членовете на секционните изборни комисии. Той добави, че членовете на СИК се оферират от партиите и те носят отговорността за тях дали ще се явят в изборния ден.
 Мая Манолова чака оставката на шефа на ЦИК Обновена
Мая Манолова чака оставката на шефа на ЦИК

Заради " противозаконното и безсрамно " решение за имената на коалициите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР