Може да бъде на свещ, на лунна светлина или в

...
Може да бъде на свещ, на лунна светлина или в
Коментари Харесай

Перфектната вечеря, с която да впечатлите гостите си

Може да бъде на свещ, на лунна светлина или в едва осветено помещение. Важно е вечерята да бъде съпроводена от приятна атмосфера и необикновен фон. Каквато и да е тази сантиментална вечеря за двама, тя би трябвало да обезпечи на всички сетива едно незабравимо преживяване. По-специално обаче тук се регистрират вкусовите чувства, тъй като в последна сметка, както се споделя в националната сентенция, стомахът отива напряко към сърцето.

Предлагаме ви рецепта за фантастично вкусно пиле, със сирене и спагети... несъмнено, съпроводено с чаша шампанско.

ПОДГОТОВКА:

СТЪПКА 1: ПРИГОТВЕТЕ ТЕСТОТО

Настържете от сиренето в тенджера на ситно ренде. Добавете яйцата и разбъркайте деликатно.

СТЪПКА 2: НАМАЖЕТЕ ПИЛЕТО

Изсипете 1 огромна лъжица брашно в паница. Нарежете пилето диагонално на тънки филийки с дебелина 1-1,5 см. Овкусете с черен пипер от двете страни и сложете в паница.

СТЪПКА 3: ГОТВИМ ПАСТАТА
Вечеря за 15 минути, по която всички полудяха
Бързите вечери са и най-вкусни. Да не приказваме, че точно те се харесват от актуалната стопанка, на която съвсем в никакъв случай не й остава вре...
Прочети повече
Загрейте олиото в тиган на слаб огън, тъй че да получи вярната температура. Сварете пастата в тенджера до омекване и я прецедете през цедилка в купа, с цел да запазите водата след сваряването. Залейте топлата паста с 1 супена лъжица зехтин. Разбъркваме и оставяме настрани.

СТЪПКА 4: ЗАПЪРЖВАМЕ ПИЛЕТО

Панирайте пилето в останалото брашно, а по-късно в яйцето със сирене. Запържете в тиган на слаб огън за 3-5 минути от всяка страна, до златисто кафяво. Сложете го в паница.

СТЪПКА 5: ПРИГОТВЯМЕ СОСА

Сложете каперсите в купа. Добавяме нарязания чесън. Аншоата нарязваме на ситно. Нарежете маслините на половина. Нарежете сушените домати на дебели части.
Идея за бърза вечеря: Ароматно пиле
Пилешкото месо е може би най-предпочитаното за готвене. То е по-здравословно, уместно за диети, а има и голямо многообразие от рецеп...
Прочети повече
Сложете всички съставки в тенджера със зехтин. Добавете пастата и 1 супена лъжица вода след готвене. Смесваме всичко. Добавете едро нарязан магданоз. Подправете с черен пипер.

СТЪПКА 6: СЕРВИРАМЕ ПИЛЕТО

Поставете частите пиле в кръг по краищата на чинията. В средата сложете пастата със сос. Нарежете моцарелата на филийки и ги поставете върху пилето. Поръсете пастата с останалото олио.

Естествено, хубавата приятна музика не би трябвало да отсъства.

 

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР